# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Wie zou Nicolas, de antiquair, kunnen verdenken dat hij deel uitmaakt van een belangrijk buitenlands netwerk van spionage? Zelfs zijn vrouw weet er niets over. Nicolas krijgt van de hoofdverantwoordelijke de opdracht om bij een vrouwelijke collega, Françoise te gaan onderduiken. Wanneer zijn echtgenote ontdekt dat Nicolas en Françoise samen logeren verdenkt ze hen evenwel van overspel en doodt ze hen beiden, waardoor ze zowel de politie als de spionage-organisatie achter zich aan krijgt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La peau de torpedo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.