# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Louis Mahé, een tabaksplanter op Réunion, gaat trouwen met zijn penvriendin, Julie Roussel, maar heeft haar nog nooit gezien. Marion, een vrouw die zich voordoet als Julie, slaagt erin om te trouwen met Louis en zo zijn bankgegevens te verkrijgen. Als blijkt dat de echte Julie vermist is, gaat Louis op zoek naar Marion. Uiteindelijk vindt hij haar in Antibes waar ze woont in een goedkoop hotelletje. Marion vertelt dat ze werd gechanteerd door haar ex-man en daarom niet bij hem kon blijven. Ze vluchten uiteindelijk naar het platteland waar ze samen rust hopen te vinden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La Sirène du Mississippi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.