# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De provincie Roussillon in 1789, vlak voor de Franse Revolutie. De streek wordt opgeschrikt door een gemaskerde bandiet die ‘de Zwarte Tulp’ wordt genoemd. Hij heeft het gemunt op het fortuin van de rijke aristocratie. Door het gewone volk wordt hij gezien als een rechtspleger, een Robin Hoodfiguur. Politiehoofd La Mouche jaagt de Zwarte Tulp al enige tijd op maar slaagt er niet in hem in te rekenen.

Tijdens een schermutseling met de politie wordt de Zwarte Tulp aan het gezicht verwond. Omdat de snijwonde een litteken achterlaat loopt hij het risico niet meer anoniem te kunnen werken en herkend te worden. Daarom vraagt hij aan zijn tweelingbroer, zijn perfecte dubbelganger, zijn rol over te nemen.

1 recensie voor La tulipe noire

  1. daniel

    waar kan ik die dan kopen? en met wat en hoe kun je dan betalen
    alvast bedankt

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven