# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De geheime diensten van vier grootmachten (Duitsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie) ‘walsen’ rond de formule van een ultrageheime uitvinding van de Duitse geleerde Keibel. Allen willen ze Keibel gevangennemen om zijn plannen van een revolutionaire raket te bemachtigen.

De Franse geheimagent Géo Paquet, bijgenaamd ‘Le Gorille’, wordt door kolonel Berthomieu, zijn vroegere chef, gevraagd om Keibel te bevrijden. Wanneer hij verneemt dat Berthomieu is ontvoerd door de Duitse geheimagent Lohn doet hij er alles aan om de kolonel te bevrijden en gaat hij daarna de confrontatie aan met de andere tegenstanders.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La valse du Gorille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.