# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het landelijk Frankrijk van de jaren dertig. Jean heeft vijf jaar gevangenis voor het plegen van een moord achter de rug. Hij heeft ogenschijnlijk niets dat hem bindt. Hij komt terecht in een dorp waar hij werk vindt op een hoeve.

De boerin die hem heeft aangeworven heeft hij al ontmoet op de bus. Zij is Tati, ‘la veuve Couderc’, een al wat ouder wordende kranige vrouw die haar handen vol heeft om haar hoeve uit de handen van haar inhalige schoonfamilie te houden. Ze wordt verleid door Jean. Hun passieloze en rustig voortkabbelende verhouding is vooral seksueel getint.

De poppen gaan aan het dansen wanneer Jean FĂ©licie, de jonge verleidelijke buurvrouw, ontmoet.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La Veuve Couderc”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.