# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

La vie de famille

Geregisseerd door Jacques Doillon

Een film uit 1985, met Aïna Walle, Juliet Berto, Juliette Binoche, Mara Goyet, Sami Frey

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Emmanuel, stiefvader van Natacha, heeft ook nog een dochter uit zijn eerste huwelijk, de 10-jarige Elise. Hij probeert beide familierelaties zo goed mogelijk te onderhouden. Hij bezoekt Elise ieder weekend en dat zorgt voor jaloezie bij zijn nieuwe gezin. Elise op haar beurt is erg verward over haar relatie met haar vader. Na een heftig emotioneel verlopen weekend besluit Emmanuel om Elise mee te nemen naar Zuid Frankrijk en Spanje, waar hij werkt aan een filmproject. Met behulp van een videocamera slaagt hij erin om Elise haar gevoelens te doen uiten.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “La vie de famille”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.