L’année des méduses

Geregisseerd door Christopher Frank

In deze broeierige thriller, naar het eigen boek van de regisseur, is de hoofdrol weggelegd voor het sexy tieneridool Valérie Kaprisky. Zij geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot aan de Franse kust in een zinderend spel van afstoten en aantrekken.

Net als iedere andere zomer vertrekt de beeldschone zestienjarige Chris met haar moeder naar Saint-Tropez voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie. Geen enkele man lijkt de aantrekkelijke dochter te kunnen weerstaan. Behalve Romain; de minnaar van moeder! Chris gooit echter alles in de strijd om Romain voor zich te winnen. Als een dodelijke kwal waarvan iedere steek fataal kan zijn, verovert ze het vakantieoord. Met gevaarlijke en perverse verleidingsspelletjes probeert ze Romains aandacht te trekken, maar of dit lukt?

Een film uit 1984, met Antoine Nikola, Barbara, Béatrice Agenin, Bernard Giraudeau, Betty Assenza, Caroline Cellier, Charlotte Kady, David Jalil, Emmanuelle Seigner, Gill Matt, Hedwige Thabuis, Jacques Perrin, Jean-Claude Pancrazi, Jean-Paul Dubarry, Nielsen, Philippe Lemaire, Pierre Vaneck, Serge Gaubardy, Valérie Kaprisky

Categorie:

Jouw stem voor deze film:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren6 sterren7 sterren8 sterren9 sterren10 sterren
(Nog geen stemmen)
Loading...

Koop deze film »

Wat vond jij van deze film?

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf als eerste een reactie op “L’année des méduses”