# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Tibère pikt stewardessen op bij het vliegveld met als doel ze goud te laten smokkelen op inter-continentale vluchten. Hij doet daar verder niet moeilijk over. Zijn charmes brengen hem binnen in een huis dat gedeeld wordt door drie stewardessen, maar al snel vertelt hij zijn werkelijke bedoelingen. De stewardessen doen echter ook niet moeilijk, die houden wel van avontuur en snel geld verdienen. Het wordt lastiger als Tibère verliefd wordt op één van hen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Appartement des Filles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.