# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een aantal vooraanstaande managers van een bank zijn betrokken bij een financieel schandaal, ondanks hun pogingen zich hiervan te distanciëren. Als Henri Rainier wordt ontslagen omdat 1 van zijn cliënten van fraude wordt beschuldigd neemt hij dit niet. Hij weet dat degene die eigenlijk de cliënts lening heeft goedgekeurd de bankdirecteur zelf was. Hij moet dit en andere dubieuze transacties van zijn superieuren bewijzen en openbaar maken om zijn eigen onschuld aan te kunnen tonen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’argent des autres”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.