# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

“De hemel was zeker tien meter naar boven geschoven”. Zo begint het cultboek dat nu is verfilmd. Bij een ontsnapping uit de gevangenis breekt de 19-jarige Albertine het sprongbeen in haar voet. Ze wordt gered door Julien, een voortvluchtige. Hij helpt Albertine te vluchten naar Parijs. Terwijl Julien zijn dagen doorbrengt met het stelen van spullen, leert Albertine weer lopen. Langzaam maar zeker beginnen de twee steeds meer voor elkaar te voelen. Wanneer Julien wordt gearresteerd, probeert Albertine door prostitutie en diefstal de leegte op te vullen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Astragale”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.