# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Antoine is een van de tieners die geselecteerd is mee te doen met een schrijversworkshop onder leiding van de succesvolle romanschrijfster Olivia. Het idee is dat de deelnemers samen een zwarte roman schrijven over het arbeidsverleden van de stad. Al snel botst Antoine met de anderen. Olivia maakt zich zorgen om zijn agressieve houding, maar tegelijkertijd is ze door hem geïntrigeerd. Laurent Cantet won in 2008 de Gouden Palm in Cannes voor zijn film Entre les Murs.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Atelier”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.