L’avenir

Geregisseerd door Mia Hansen-Løve

Isabelle Huppert (Amour, Elle) schittert als professor in de filosofie die wordt geconfronteerd met een nieuwe vrijheid. Bekroond op het Filmfestival in Berlijn.
Nathalie is professor in de filosofie aan een Parijs lyceum. Ze is gepassioneerd door haar job en houdt er van om haar gevoelens over het denken over te brengen. Ze is gehuwd, heeft twee kinderen en verdeelt haar leven over haar familie, haar ex-leerlingen en haar zeer bezitterige moeder. Tot op een dag haar man haar komt vertellen dat hij haar verlaat voor een andere vrouw. Ze wordt plots geconfronteerd met een nieuwe vrijheid en ziet zich genoodzaakt haar leven te herschikken.
L’avenir is de nieuwe film van de maakster van Le père de mes enfants, Un amour de jeunesse, met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle, Amour, La pianiste). De film won de Zilveren Beer voor beste regie op het Filmfestival van Berlijn 2016.

Een film uit 2016, met André Marcon, Charline Bourgeois-Tacquet, Edith Scob, Elise Lhomeau, Grégoire Montana, Guy-Patrick Sainderichin, Isabelle Huppert, Larissa Guist, Lina Benzerti, Lionel Dray, Rachel Arditi, Roman Kolinka, Sarah Lepicard, Solal Forte, Yves Heck

Categorie:

Beoordeel deze film:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren6 sterren7 sterren8 sterren9 sterren10 sterren
(totaal: 5 stemmen, gemiddeld: 6,20 )
Loading...

Koop deze film »

Wat vond jij van deze film?

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf als eerste een reactie op “L’avenir”