# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Isabelle Huppert (Amour, Elle) schittert als professor in de filosofie die wordt geconfronteerd met een nieuwe vrijheid. Bekroond op het Filmfestival in Berlijn.
Nathalie is professor in de filosofie aan een Parijs lyceum. Ze is gepassioneerd door haar job en houdt er van om haar gevoelens over het denken over te brengen. Ze is gehuwd, heeft twee kinderen en verdeelt haar leven over haar familie, haar ex-leerlingen en haar zeer bezitterige moeder. Tot op een dag haar man haar komt vertellen dat hij haar verlaat voor een andere vrouw. Ze wordt plots geconfronteerd met een nieuwe vrijheid en ziet zich genoodzaakt haar leven te herschikken.
L’avenir is de nieuwe film van de maakster van Le père de mes enfants, Un amour de jeunesse, met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle, Amour, La pianiste). De film won de Zilveren Beer voor beste regie op het Filmfestival van Berlijn 2016.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’avenir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.