# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Na tien jaar wordt Darnay (Alain Delon) vervroegd uit de gevangenis ontslagen. Hij zat voor een overval op een diamantenhandelaar, die daarbij de dood vond. Niemand weet precies hoe het gebeurt is en waar de diamanten gebleven zijn. Aardig wat mensen wachten Darnay dan ook op, ook al lijken de straten nog zo leeg en verlaten.

2 recensies voor Le battant

  1. Wim Elling

    Spannende misdaad film, die de kijker mee voerd in de tijds geest van de begin 80er jaren. Moet zeggen dat ik wel bevoor oordeeld ben, ben een enorme liefhebber van franse cinema uit de jaren 70/80.
    hou je van dit genre, dam is het een aanrader.

  2. daniel

    ik hou wel van de oude franse films maar niet zo maar franse films meer naar de actie je heb franse acteurs die in hun jonge jaren soms goede actie films hebben gespeelt zoals deze hier boven. alan delon lekker hard actie spanning

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.