# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

François Chevalier is gelukkig getrouwd. Op een dag ontmoet hij echter de jonge telefoniste Émilie en wordt verliefd op haar. Hij houdt evenwel nog steeds van zijn vrouw en de nieuwe relatie verstoort zijn huwelijksgeluk niet. Hij is zelfs gelukkiger dan tevoren. Wanneer hij zijn relatie opbiecht aan zijn vrouw, schijnt dat op het eerste gezicht geen consequenties te hebben. Spoedig blijkt echter dat het wel tot problemen leidt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le bonheur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.