# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Le Bruit des Glaçons (‘het geklingel van ijsblokjes’) is een gitzwarte tragikomedie over het noodlot en de liefde. De beroemde schrijver Charles Faulque (Oscar-winnaar Jean Dujardin, The Artist) woont in een omheinde villa buiten de stad, afgesloten van de rest van de wereld. Daar leeft hij op de wijn, die hij constant meezeult in een met ijs gevulde koeler. Zijn gezin heeft hem verlaten en zijn enige gezelschap is een jonge Russische groupie en zijn trouwe huishoudster. Maar dan wordt er aangebeld. Voor de deur staat een vreemdeling die hem begroet met de woorden: ‘Hallo, ik ben jouw kanker en ik dacht dat we maar eens kennis moesten maken.’

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le bruit des glaçons”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.