# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Een mooie hoedenmaakster uit Bordeaux en een jonge soldaat huwen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Het echtpaar kan zich dankzij een erfenis in Parijs installeren. De vrouw is helderziende en wordt een succesvolle waarzegster. Haar zwager verdient een klein fortuin met handel in wapens en munitie en wanneer de oorlog uitbreekt trekt haar man naar het front. Ze heeft een voorgevoel over de dood van haar man terwijl anderen alleen maar denken aan hoe ook zij kunnen profiteren van de menselijke ellende van de oorlog.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le dimanche de la vie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.