# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Mathieu heeft zijn vader nooit gekend. Hij is 33 en woont in Parijs. Op een dag wordt er gebeld vanuit Canada en ontdekt hij dat zijn vader, Jean, in Quebec woonde en daar een gezin had. Maar Jean is verdronken en heeft een pakje voor Mathieu achter gelaten. Mathieu besluit naar de begrafenis te gaan en komt er achter dat niemand van zijn bestaan weet. Behalve Pierre, de beste vriend van Jean. Die neemt hem, met tegenzin, onder zijn hoede. Mathieu ontdekt langzamerhand wat voor man zijn vader was…

Philippe Lioret maakte eerder indruk met WELCOME en weet opnieuw subtiel en ingetogen een spannend en schrijnend verhaal te vertellen.

2 recensies voor Le Fils de Jean

 1. Jacqui Jansen

  Lijkt me een goedgespeelde film met een goed verhaal.
  Een reaktie geven op een film, met alleen de trailer, is moeilijk.
  Ik heb op onze TV geen TV5 Monde.
  Misschien kan ik de film zien via You tube

 2. Jacqui Jansen

  Zie boven.

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.