# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Niemand gelooft gendarme Beaupied (gespeeld door Maurice Risch). Hij beweert een ufo gezien te hebben. Cruchot (gespeeld door Louis de Funès) dreigt hem over te plaatsen als hij doorgaat met die onzin te verkondigen. De zaak wordt afgesloten, maar enkele dagen later verschijnt er een buitenaards wezen aan Beaupieds bureau dat verkondigt dat ze Saint-Tropez als thuisbasis hebben gekozen. Beaupied ziet zijn kans schoon om promotie te maken door het wezen gevangen te nemen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le gendarme et les extra-terrestres”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.