# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Le Grand Blond avec une chaussure noire

Geregisseerd door Yves Robert

Een film uit 1972, met Bernard Blier, Jean Carmet, Jean Rochefort, Mireille Darc, Pierre Richard

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Wie is toch ‘Le Grand Blond’? Een gewone man die luistert naar de naam Perrin. Een onopvallende man in de grijze massa maar ook, onbewust, het ultieme wapen van kolonel Toulouse, de directeur van de geheime dienst. Deze wil Le Grand Blond gebruiken om de ambities van zijn assistent Milan te fnuiken. De kolonel heeft een machiavellistisch plan in zijn hoofd waarbij hij iedereen wil laten geloven dat Le Grand Blond een gevaarlijke agent is. Maar Perrin is enkel maar een grote blonde, verstrooide vioolspeler, met een zwarte schoen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le Grand Blond avec une chaussure noire”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.