# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

1959. Louis is een 9-jarig jongetje dat samen met Claire, zijn zwangere moeder, in Parijs woont. Claire werd door de vader van haar kinderen in de steek gelaten. Omdat ze weldra moet bevallen brengt Claire Louis naar haar vriendin Marcelle die samen met haar man Pelo op het platteland in de buurt van Nantes woont. Het koppel heeft geen kinderen en is blij met de komst van Louis. Marcelle is een gevoelige niet echt gelukkige vrouw en Pelo is een wat norse man die graag drinkt maar eigenlijk goedhartig is.

Louis leert een gans nieuwe wereld kennen. Hij trekt regelmatig op ontdekkingstocht met Martine, een guitig 10-jarig meisje dat erg bij de pinken is en dat hem wat levenskennis bijbrengt. Samen halen ze kattenkwaad uit. Maar Louis ontdekt ook dat Marcelle en Pelo een geheim hebben dat hen ongelukkig maakt.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le grand chemin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.