# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Le Meilleur Reste à Venir

Geregisseerd door Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte

Een film uit 2019, met Fabrice Luchini, Pascale Arbillot, Patrick Bruel, Zineb Triki

Categorie: ,

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Arthur en César zijn de beste vrienden sinds hun jeugd. Na een enorm misverstand zijn ze er elk van overtuigd dat de ander nog slechts een paar maanden te leven heeft. Ze besluiten beiden alles aan te pakken om er nog het beste van te maken.

1 recensie voor Le Meilleur Reste à Venir

  1. Irene W

    Wat doe je als je nog maar even te leven hebt? En hoe ga je daarmee om? En wie staat er ondanks alles naast je, wie zorgt dat het een goed einde wordt? Dit overkomt twee goede vrienden, Arthur en César. Arthur krijgt nieuws dat hij niet meer lang te leven heeft, maar hij is ervan overtuigt dat César degene is die niet lang meer heeft. César laat hem in die waan. Beiden zorgen dat de ander alles kan doen dat hij nog heeft willen doen. Samen gaan ze een bucketlist af.

    Lucchini speelt Arthur, de serieuze man, zoals hij perfect kan neerzetten. Altijd bedachtzaam, er is niets dat hem ontgaat. Bruel speelt César, de vrolijke noot, maar ook de perfecte vriend in zijn besluit bij Arthur te blijven tot het eind hoewel het hem ook wel goed uit komt om tijdelijk bij Arthur te zijn.

    De regie werd gedaan door Alexandre de la Patellière en Mathieu Delaporte die eerder verantwoordelijk waren voor de verfilming van het enorme succes van het theaterstuk Le Prénom. Zij slagen er in Le Meilleur Reste à Venir in om een zwaarbeladen onderwerp te doorsprenkelen met luchtigheid zodat, ondanks dat je weet dat de dood als het zwaard van Damocles door de film zweeft, je toch met een goed gevoel naar de film blijft kijken. ***** IW Ehv

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.