# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De avonturier Shark wordt in een klein Mexicaans dorp door de politie gearresteerd op verdenking van een bankoverval. In datzelfde dorpje zijn juist rellen uitgebroken omdat de overheid er is overgegaan tot de naasting van de mijnbouw. Shark maakt van de verwarring tijdens de staking gebruik om te ontsnappen. Samen met de prostituee Djin, de diamantzoeker Castin en diens doofstomme dochter Maria vlucht hij het oerwoud in. Onder hen is ook de huichelachtige vader Lizardi, die verdeeldheid zaait binnen de groep.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le mort en ce jardin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.