# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Benoit, de nieuwe jongen op school, wordt door een groep arrogante jongens gepest. Dat pikt hij niet en dus organiseert hij een groot feest. Maar er komen slechts drie studenten opdagen. Wat als deze losers de beste bende ooit zouden vormen?

6 recensies voor Le nouveau

 1. Veronique en Anastasia

  Le film fanstastique!
  Wij vonden het een redelijk goede film. Het was heel erg realistisch en je kon goed meeleven met de hoofdpersoon. De film was grappig maar tegelijkertijd ook serieus. De acteurs speelden ook heel goed en waren geweldig gecast. Zeker een leuke film als je hem nog niet hebt gezien!

 2. /

  film realiste et beau.
  Het is een realistische film, waar een onderwerp wordt behandelt die in weinig films word behandelt, dat maakt deze film zeker erg uniek.

 3. J.

  ca inspire
  In de film wordt een inspirerend en realistisch onderwerp behandeld. Je ziet hoe het is om buitengesloten en gepest te worden, zo ga je er meer over nadenken

 4. Zara

  Ma réaction sur le film ‘le nouveau’
  Ik vond ‘le nouveau’ een goede film, omdat de film heel realistisch is. De dingen in de film kunnen ook in het echt gebeuren en het zet je aan het denken over pesten.

 5. kevin

  leuke film

 6. ktvd

  there is a boner scene

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.