# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In Le Pacte des Loups wordt de wetenschapper GrĂ©goire de Fronsac door Lodewijk XV naar de Franse landstreek GĂ©vaudan gestuurd. Het is 1766 en dappere jagers proberen al 2 jaar zonder succes een monster te vangen. De Fronsac wordt eigenlijk naar de GĂ©vaudan gestuurd zodat hij het monster op kan zetten zodra het gevangen is, maar hij besluit ook zelf jacht te maken op dit mysterieuze beest. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door zijn bloedbroeder Mani en de jonge aristocraat Thomas D’Apcher. De Fronsac komt er achter dat er in de GĂ©vaudan meer aan de hand is dan hij het eerste gezicht had vermoed.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le pacte des loups”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.