# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Le Petit Théâtre de Jean Renoir

Geregisseerd door Jean Renoir

Een film uit 1970, met Fernand Sardou, Françoise Arnoul, Jean Carmet, Jeanne Moreau, Nino Formicola

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Een film bestaande uit 4 verschillende segmenten. “Le Dernier Reveillon” gaat over een clochard die voor een restaurant staat op Kerstavond, en de klanten ziet feestvieren. In “La Cireuse Électrique” krijgt een manische huidshoudster van haar man een polijstmachine om het parket te boenen. De man glijdt uit over de vloer en sterft. In ”La Chanteuse” brengt een zangeres het lied “Wanneer de liefde sterft”. De laatste sketch “Le Roi d’Yvetot” is het verhaal van een burger die tegelijk de beste vriend van een man wordt en de minnaar van zijn vrouw.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le Petit Théâtre de Jean Renoir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.