# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Genevieve is een typische, naar binnen gerichte, vrouw die maar al te graag een makelaar wil worden en een goed leven wil hebben. In plaats daarvan gaat ze naar een klein dorpje om daar een erfenis te krijgen. Per ongeluk loopt ze de verkeerde hotelkamer in. Net op tijd. De alcoholist Renaud (Robert Hossein) die ze daar aantreft probeert zichzelf van kant te maken door middel van slaappillen. Genevieve redt zijn leven en al snel hebben de twee een vreemde relatie.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le repos du guerrier”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.