# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog trekt het Duitse leger zich terug uit de Franse stad Marville, maar niet zonder daar een tijdbom achter te laten. De bewoners vluchten in angst en lichten het aankomende Britse leger in, van wie Charles Plumpick de opdracht krijgt de bom te lokaliseren. Om niet op te vallen houdt hij zich schuil in het lokale gesticht, waar hij de titel ‘roi du cœur’ (hartenkoning) krijgt toebedeeld. Plumpick krijgt hoe langer hoe meer sympathie voor de patienten.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le roi de coeur”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.