# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De film Le silence de la mer speelt zich af in 1941. Een Duitse officier wordt ondergebracht in een landhuis in Frankrijk. De bewoners (een oudere man en zijn nichtje) weigeren met hem te praten. Desondank richt de Duitser het woord toch tot hen. Uit zijn verhalen komen zijn vredelievendheid en respect voor de Franse cultuur naar voren. Hij weet geen reactie los te maken en besluit om weer terug te gaan naar het front. Na zijn vertrek blijkt het meisje verliefd te zijn op de officier.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le silence de la mer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.