# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Alex en Jeff, collega’s op een kantoor van een multinational, zijn ook de beste vrienden sinds hun middelbare school. Met hun respectieve echtgenotes vormen ze samen bijna een familie, die haar weg maakt in het leven, rustig, stilletjes, zonder veel ambitie. Toch zal de komst van Thibaut, docent en specialist in persoonlijke ontwikkeling, hun knusse evenwicht ondermijnen. En daarenboven is Thibaut een jeugdvriend van Alex, wat de zaken gecompliceerder maakt, vooral omdat hij Alex probeert te overtuigen zijn dromen waar te maken, ook al riskeert hij dan de vriendschap met Jeff te verliezen…

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le talent de mes amis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.