# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De familie Quantin, die dichtbij de Zwitserse grens woont, betreurt het dat ze Marie-Louise, hun oudste dochter, niet meer ziet. Ze is naar Lyon vertrokken om daar als kapster te gaan werken. Onder de druk van zijn vrouw reist de boer, vergezeld van de onderwijzer Frédéric die hij als schoonzoon zou willen hebben naar de stad. Wanneer zij in Lyon arriveren in het kapsalon waar Marie-Louise te werk gesteld is, vernemen ze dat ze daar niet meer is. Maar dat is nog niet de enige verrassing.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Le Voyage du père”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.