# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Op een kasteel van Roussillon moeten drie erfgenamen verschijnen voor het openen van een testament: Milena, de eigenares van de gebouwen, maar ook een neef en een nicht die ze uit het oog verloren heeft; Jean-Paul, een mode-fotograaf en zijn jonge zuster Seraphine. Ze worden bijeengeroepen door Miguel Barran, de notaris. Seraphine arriveert als eerste, haar broer sluit zich bij haar aan. Maar het is Robert, de minnaar van Seraphine, die zich komt aanmelden op het kasteel. Milena denkt verkeerdelijk dat hij Jean-Paul is en probeert hem te verleiden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’Eau à la bouche”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.