# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Samir, een slungelachtige veertiger uit Montreuil, werkzaam als kraanmachinist, krijgt het zwaar te pakken voor Agathe, een jonge vrouw die hij in een café tegenkomt. Aangezien ze zwemlerares is, vindt hij er niets beters op dan haar zwemlessen te volgen. Terwijl hij perfect kan zwemmen. En Agathe haat leugenaars…
Solveig Anspach (1960 – 2015)

30 jaar cinema, 7 langspeelfilms en een handvol documentaires: de Frans-Ijslandse Solveig Anspach bewandelde een even discreet als opmerkelijk parcours. We kennen haar onder andere van Haut les cœurs!, de kroniek van de strijd tegen een ziekte die de cineaste uiteindelijk fataal werd, en van Lulu femme nue, over een huisvrouw die een ander leven wil. Het postume L’effet aquatique is het slot van haar humoristische trilogie, die verder bestaat uit Black Soon en Dida Jonsdottir.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’effet aquatique”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.