# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Vincent lijkt op het oog een gelukkig leven te leiden. Een beetje kleurloos, maar met een liefhebbende vrouw, kinderen, vrienden en een onduidelijke doch goedverdienende baan als bedrijfsconsultant. Als hij ontslagen wordt, verzwijgt hij dit voor zijn omgeving. Hij rijdt maar wat door het land rond en brengt de nacht door op parkeerplaatsen om een bestaan als drukbezet kostwinner te veinzen. Als hij een carrièresprong naar de VN in Genève verzint, moet hij zelfs de hele week van huis. Omdat er toch geld op tafel moet komen, raakt hij steeds verder verstrikt in leugens en bedrog. Het bij elkaar liegen van zijn dubbelleven wordt een dagtaak op zich.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’emploi du temps”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.