# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Het tienjarige zoontje van een ongehuwde moeder voelt zich ongewenst als zijn moeder hem in een tehuis voor lastige kinderen wil plaatsen. Hij wordt door de voogdijraad naar een pleeggezin gestuurd waar hij achtergesteld wordt ten opzichte van de eigen kinderen. Ook een goedbedoelend ouder echtpaar krijgt geen vat op hem. De jongen probeert over de afwijzing van zijn moeder heen te komen en worstelt met zijn zelfbeeld.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’enfance nue”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.