# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Violaine is ernstig ziek en zal binnenkort overlijden. Haar ouders proberen dit voor haar verborgen te houden, maar dan vindt ze op een dag haar medisch dossier. Ze besluit er het beste van te maken. Ze is verliefd op een mislukte schrijver die opgescheept zit met een haaibaai van een vrouw, maar Violaine vertelt hem niet over haar toestand. Wanneer de man zijn vrouw per ongeluk vermoord, plaatst Violaine bewust sporen die naar haar zullen wijzen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “L’envers du paradis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.