# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Luc is een verlegen jongen zonder seksuele ervaring maar niettemin het vriendje van zijn aantrekkelijke klasgenote Alice. Als Alice vraagt of Luc bereid is iemand voor haar te vermoorden, verklaart hij haar eerst voor gek. Maar wanneer ze onthult dat ze door vier vrienden van hun klasgenoot Saïd verkracht is en dat Saïd obscene foto’s van haar heeft gemaakt waarmee hij haar chanteert, stemt Luc toe.
Samen beramen ze een plan dat in koelen bloede en met succes wordt uitgevoerd. Wanneer er na de moord helemaal geen foto’s van Alice blijken te bestaan is er geen weg meer terug.
Ze begraven Saïd in een afgelegen bosgebied. Als ze in dit bos verdwalen ze stuiten ze op een hut van een stroper die gezien heeft hoe zij Saïd begroeven. Wanneer de stroper hen betrapt sluit hij Luc en Alice in zijn kelder op. Tot hun schrik bevindt zich in de kelder het lijk van Saïd. Als snel blijkt dat ook de stroper van wrede spelletjes houdt….

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les amants criminels”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven