Les amants criminels

Geregisseerd door François Ozon

Luc is een verlegen jongen zonder seksuele ervaring maar niettemin het vriendje van zijn aantrekkelijke klasgenote Alice. Als Alice vraagt of Luc bereid is iemand voor haar te vermoorden, verklaart hij haar eerst voor gek. Maar wanneer ze onthult dat ze door vier vrienden van hun klasgenoot Saïd verkracht is en dat Saïd obscene foto’s van haar heeft gemaakt waarmee hij haar chanteert, stemt Luc toe.
Samen beramen ze een plan dat in koelen bloede en met succes wordt uitgevoerd. Wanneer er na de moord helemaal geen foto’s van Alice blijken te bestaan is er geen weg meer terug.
Ze begraven Saïd in een afgelegen bosgebied. Als ze in dit bos verdwalen ze stuiten ze op een hut van een stroper die gezien heeft hoe zij Saïd begroeven. Wanneer de stroper hen betrapt sluit hij Luc en Alice in zijn kelder op. Tot hun schrik bevindt zich in de kelder het lijk van Saïd. Als snel blijkt dat ook de stroper van wrede spelletjes houdt….

Een film uit 1999, met Agnès Accaria, Bernard Maume, Brigitte Albuquerque, Catherine Vierne, Gil Demurger, Jean-Louis Debard, Jérémie Renier, Marielle Coubaillon, Martihino Albuquerque, Miki Manojlovic, Natacha Régnier, Olivier Papot, Ranzi Adjeri, Salim Kechiouche, Yasmine Belmadi

Categorie:

Jouw stem voor deze film:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren6 sterren7 sterren8 sterren9 sterren10 sterren
(Nog geen stemmen)
Loading...

Koop deze film »

Wat vond jij van deze film?

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf als eerste een reactie op “Les amants criminels”