# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In Venetië en Verona is een filmploeg bezig een nieuwe versie van Romeo en Julia op te nemen. Angelo, een jonge glasblazer uit Murano is de stand-in voor de acteur die Romeo vertolkt. Georgia, de dochter van een fascistische magistraat, is de stand-in voor Julia.

Weldra worden de jongelui dolverliefd op elkaar. Maar net zoals in het toneelstuk wordt hun liefde gedwarsboomd, inzonderheid door Raffaele, een louche figuur in dienst van Georgia’s vader, Ettore Maglia. Raffaele is van plan te trouwen met Georgia.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les Amants de Vérone”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.