# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Robert Simonet is een garagehouder en wielrenner. Hij dient de wagen te herstellen van Duitse snelheidsduivels die op doortocht zijn maar wil de wielerwedstrijd niet missen waar hij favoriet voor is. Onvoltooid laat hij de wagen achter in zijn garage om zich voor te bereiden op de wedstrijd, waardoor hij de eigenaars mist die hun wagen komen terughalen. Teleurgesteld besluit hij de politie de Duitsers te laten opsporen, met het risico de wedstrijd te missen en zijn reputatie als mechanicus kwijt te spelen. De politie houdt Simonet aan maar de eigenaars van de wagen lijken onvindbaar.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les assassins du dimanche”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.