# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Twee mannen, één vrouw: drie avonturiers op zoek naar de schat die hen rijk zal maken. Van dit gegeven maakte de door de wol geverfde regisseur Robert Enrico een pakkende avonturiersfilm waarin de onverschrokken stuntvlieger Manu (Alain Delon), de mislukte uitvinder Roland (Lino Ventura) en de aantrekkelijke beeldhouwster Laetitia (Joanna Shimkus) elkaar door dik en dun steunen. Delon zong zelf de titelsong. Ook met Serge Reggiani.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les aventuriers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.