# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Hervé, 14 jaar, is een doorsnee tiener die met zijn alleenstaande moeder leeft. Hij wordt overweldigd door zijn driften, is weinig knap en middelmatig slim. Dankzij zijn goede vrienden, trekt hij ongeveer zijn plan op school. Een meisje vinden, daar besteedt hij al zijn aandacht aan. Helaas strompelt hij van de ene ontgoocheling in de andere, zonder het ooit op te geven. Op een dag, zonder dat hij zelf goed snapt hoe het komt, blijkt hij kans te maken bij Aurore, een van de mooiste meisjes van de klas…

Hervé probeert te groeien, omringd door een hele bende kleurrijke personages, in een wereldje vol mutaties, de wereld van de adolescentie waar men leert zijn emoties onder controle te krijgen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les beaux gosses”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.