# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In deze typisch Franse film wordt de liefde in alle toonaarden bezongen en smeedt het daardoor tot een melancholisch en romantisch verhaal in een realistisch kader. Het valt Julie helemaal niet op hoeveel tijd haar vriend Ismaël, waar ze mee samenwoont, doorbrengt met zijn collega Alice. Integendeel, ze nodigt zelf Alice uit om samen met hen door de straten van Parijs te lopen, te feesten, lezen, zelfs samen te slapen. Toch beseft Julie al van bij het begin dat deze ménage à trois niet helemaal is wat ze wil. Wanneer het noodlot toeslaat zoekt Ismaël naar een manier om de pijn van het verlies te verwerken en al snel vindt hij opnieuw levenslust en hartstocht in de armen van de blonde Erwann. In een van de meest romantische (gezongen) balkonscènes sinds Romeo & Julia, oreren de jongens over de liefde.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les chansons d’amour”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.