# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

De vliegshow bij Farnborough. Een Mirage 2000 verdwijnt tijdens een vliegdemonstratie…. Captains Antoine Marchelli en SĂ©bastien Vallois krijgen onmiddellijk het bevel om het gebied boven de Noordzee uit te kammen waar de straaljager van de radarschermen verdween. Ze hebben de Mirage al snel gevonden: hij vliegt onder een Airbus A340 en neemt een gevechtspositie aan. En op dat moment krijgen Marchelli en Vallois het bevel om de achtervolging direct te staken. Maar het is al te laat! De Mirage 2000 staat op het punt om het vuur te openen op Vallois. Marchelli moet het vliegtuig neerhalen om zijn collega te beschermen. Dit incident is de voorbode van een verregaand complot waarbij alles draait om het kapen van een straaljager van de Franse luchtmacht voor het uitvoeren van een terroristische aanslag.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les chevaliers du ciel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.