# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Intiem drama over het leven van Franse vrouwen tijdens de Eerste Wereldoorlog, die zijn achtergebleven om op de familieboerderij te werken.

Frankrijk, 1915. Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het front, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Ze moeten alles op alles zetten om te overleven. Als de mannen terugkomen, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de perikelen die de terugkeer van de soldaten met zich meebrengen.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les gardiennes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.