# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

In Parijs heeft er een nieuwe industriële revolutie plaatsgevonden die het leven van de gewone burger drastisch heeft veranderd. De burgemeester heeft het door het succes van de revolutie nogal hoog in de bol gekregen en wil absoluut een paar enorme gebouwen neerzetten. Zo denkt hij er aan om twee wolkenkrabbers naast de Notre Dame te zetten en de Eiffeltoren maar gewoon af te breken. Pas als twintig touristen plotseling in de stad verdwijnen, beginnen de mensen te vermoeden dat er iets niet pluis is.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les Gaspards”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.