# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Hector Valentin, een Fransman die al geruime tijd in Canada woont en geprobeerd heeft er rijk te worden, verneemt van zijn notaris dat hij de familiezagerij in de Vogezen van zijn vader geĂ«rfd heeft. Hij keert terug naar zijn geboortestreek, vastbesloten om het vervallen bedrijf nieuw leven in te blazen. Therraz, de eigenaar van een andere zagerij in het dorp, wil het monopolie in de streek behouden en wil Hectors zagerij overkopen. Deze laatste weigert op Therraz zijn voorstel in te gaan. Vanaf dan begint Therraz Hectors plannen te dwarsbomen. Alleen Laurent et Mick, twee ex-gevangenen, zijn bereid om met Hector samen te werken. Om meer personeel in dienst te kunnen nemen overtuigen de twee Hector ervan om voorwaardelijk in vrijheid gestelde gevangenen aan te werven. Laurent en Mick hebben echter andere bedoelingen, ze zijn in de streek neergestreken om wraak te nemen …

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les grandes gueules”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.