# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Les héros sont fatigués

Geregisseerd door Yves Ciampi

Een film uit 1955, met Jean Servais, María Félix, Yves Montand

Categorie:

Heb jij deze film gezien? Laat dan nu je review achter!

Koop deze film »

Online Franse films kijken »

Beschrijving

Voormalige Franse en Duitse soldaten vestigden zich in de stad ‘Free City’ om hun oorlogservaringen te verwerken. Onder hen ook de voormalige jachtpiloten Michel Rivière en Wolf Gerke. Wolf werkt nu als bediende, maar Michel als vrachtpiloot. Bij een vliegtuigongeluk verliest hij bijna zijn meest waardevolle lading tot nu toe: diamanten. Hij ontmoet Wolf, die het bevel heeft de stenen van hem af te nemen. Maar ze begrijpen elkaar en worden zelfs goeie vrienden en deponeren de stenen in een hotelkluis. Maar dan worden de diamanten gestolen door de hoteleigenaar.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les héros sont fatigués”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.