# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Lucien Paumelle, gepensioneerd arts met sterk linkse overtuigingen, zet zich met zijn 80 jaar nog altijd in voor humanitaire doeleinden. Zijn menselijke betrokkenheid doet hem besluiten onderdak te bieden aan een stel illegale Moldavische immigranten: de 28-jarige Tatiana en haar dochter Sorina. Maar daar blijft het niet bij. Tot grote verbazing van zijn kinderen, Babette en Arnaud, kondigt hij na enige tijd aan met de wulpse Tatiana te willen trouwen, om te voorkomen dat zij het land uitgezet wordt. Zijn salonsocialis­tische dochter Babette (Karin Viard) en zoon Arnaud (Fabrice Luchini) twijfelen sterk aan Tatiana’s intenties en vragen zich ook af of Luciens motieven nou wel zo politiek geëngageerd zijn… Luchtige, goedmoedige satire op de ieder voor-zich mentaliteit die bonton lijkt in hedendaags Frankrijk. Anne le Ny maakte eerder Ceux qui restent.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les invités de mon père”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.