# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Les Lettres de Mon Moulin bestaat uit drie korte verhalen:
I. De drie Nachtmissen: De avond van Kerstmis zet de duivel Don Balaguère er toe aan zijn missen zo kort mogelijk te maken zodat hij zelf vlug aan zijn eigen maaltijd kan beginnen. Maar de Hemel straft hem bitter: hij wordt veroordeeld tot een eeuw in het vagevuur.
II. Het elixir van Eerwaarde Vader Gaucher. Om zijn klooster van de ondergang te redden, vervaardigt Pater Gaucher een wonderlijke likeur waarvan hij alleen het geheim kent. Maar het overmatig gebruik van sterke drank brengt zijn geest aan het wankelen.
III. Het Geheim van Meester Cornille. De opkomst van de meelfabrieken die stoomenergie gebruiken heeft ertoe geleid dat de windmolens in de Provence gesloten werden. Alleen Meester Cornille gebruikt zijn molen verder.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les lettres de mon moulin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.