# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Mei 1940, Les Milles, in de buurt van Aix-en-Provence. Het Franse leger heeft in een oude fabriek tweeduizend Duitse, Tsjechische en Oostenrijkse vluchtelingen gehuisvest. Kampcommandant Charles Perrochon is totaal niet geïnteresseerd in het lot van deze joden, communisten en anti-fascisten. Wanneer het Duitse leger het kamp nadert, komen de vluchtelingen in opstand. Perrochon staat voor een dilemma: moet hij de geïnterneerden uitleveren of ze juist bescherming bieden, zoals hem is opgedragen?

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les Milles”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.