# Type minstens 1 karakter om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Beschrijving

Twee premiejagers, Gilou en Cochise, zoeken op het Franse platteland naar een kwijtgeraakt mobieltje vol gevoelige informatie. De telefoon is in handen van Esther en Willy, een stelletje dat in datzelfde landschap op de vlucht is voor de Apocalyps. Les Premiers, Les Derniers is een komische roadmovie over zoekende mensen in een absurdistisch universum. Internationaal gevierd regisseur, schrijver en acteur Bouli Lanners speelt zelf de hoofdrol in zijn eigen film, die dit jaar twee prijzen won op de Berlinale.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Les Premiers, Les Derniers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Bestel hier dit mooie inspiratieboek over Frankrijk »
Terug naar boven

Te koop

Fransefilms.nl is te koop. Heb jij interesse in de domeinnaam en de website? Neem contact op met info@fransefilms.nl en laat weten wat je er mee zou willen doen.